Kompletta IT ägs och drivs av mig, Kent Holmkvist. Som datakonsult är jag helt oberoende gentemot både hård- och mjukvarutillverkare vilket innebär att jag inte på något sätt tar emot någon ersättning från någon tillverkare för dom råd och rekommendationer som jag ger. Mina råd och rekommendationer skall alltid vara det som är bäst för er som kund och därför kan jag inte ta provision från tillverkare.

Kompletta IT hjälper företag och privatpersoner med nästan allting inom IT och är verksam i Skellefteå med omnejd. Behöver ni hjälp med att er sätta upp er server, hemsida eller er webbshop? Då kan jag hjälpa er. Om ni behöver hjälp med bokföringsprogram kan ni också kontakta mig. Fungerar inte er skrivare eller er internetuppkoppling? Jag kan jag kan komma och fixa det på plats om ni så önskar. Ni kan självklart lämna in er hårdvara till mig om ni känner att ni vill komma ut till Bureå.

Jag är en stor förespråkare av öppen källkod men hjälper er gärna med stängda lösningar.

Jag jobbar endast med tidsbokning. Detta för att kunna fokusera på den kund som jag för tillfället jobbar med. Därför svarar jag inte alltid i telefonen. Ni kan dock lämna ett meddelande. Jag ringer alltid tillbaka. Snabbaste sättet att få tag i mig är dock via e-post.

Om ni är i behov av mina tjänster som datakonsult så hör gärna av er så berättar jag mer.

Jag hjälper även företag med andra saker. Jag har erfarenhet av internationell handel samt marknadsföring så även sådan frågor kan jag hjälpa till med. Kontakta mig så berättar jag mer.

Återbruksprogrammet

Jag har dom dom senaste åren, på test, ägnat mig åt ett återbruksprogram för datorer. Ett program som så sakteliga håller på att utvecklas till att även inkludera telefoner och plattor. Det hela är ganska enkelt. Många människor har datorer, telefoner och plattor som dom kastar, fast att dom faktiskt ofta går att laga. Om ni överväger att kasta någonting av detta så kan ni lämna in dom till mig så kollar jag om det är möjligt att reparera den. Om det går så gör jag det och donerar den vidare till någon som kanske inte har råd att köpa en.

Ni donerar hårdvaran, jag gör jobbet gratis och en person som kanske inte har råd får ett hjälpmedel. Det gynnar inte bara mottagaren utan även miljön. När en pryl finns tillgänglig för donation kommer ni att hitta dom under ”Återbruksprogrammet” i menyn. Då kan ni ansöka om att få den. Ett krav som jag har är att ni efter mottagen donation skickar ett tackmeddelande till donatorn.