GoogleNu kanske ni tror att detta är en guide i hur man får kontakt med Google. Glöm det! Jag har nämligen inte lyckats ännu. Så jag vill verkligen att någon berättar för mig hur man kommer i kontakt med dom. Tro mig… jag är inte ensam om den önskan.

Jag har upptäckt att jag har en mysko positionshistorik på mitt konto. Enligt mitt Google konto så har jag varit både i havet utanför Irland och New York senaste månaden och jag kan garantera att det har jag inte. Trots det visar historiken att jag varit där.

Självklart vill jag komma i kontakt med Google och fråga varför historiken säger det. Är den någon som kapat mitt konto? Eller kanske dom har knas i sin utrustning? Hur som helst vill jag veta. Dock verkar det helt omöjligt att komma i kontakt med dom.

Det är väldigt svårt att rekommendera Googles tjänster till någon kund om man inte kan få kontakt med någon form av support på ett enkelt sätt. Just nu känns det lite fånigt eftersom att jag sitter och Googlar hur man kommer i kontakt med Google.